STUCEN VAN NIEUWBOUWWONINGEN

GESPECIALISEERD IN NIEUWBOUW

Sinds de oprichting van ons bedrijf in 1992 is COLORSTUC o.a. gespecialiseerd in de afwerking van nieuwbouwwoningen, na oplevering.  Al honderden eigenaren van nieuwe woningen gingen u voor.

VOOR EEN MODERNE LOOK

Stucwerk kan niet ontbreken in een nieuwbouwwoning. De wanden van een nieuwbouwwoning worden behangklaar opgeleverd, wat betekent dat er nog veel oneffenheden op zitten. COLORSTUC kan uw wanden voorzien van glad stucwerk voor een moderne look. Vervolgens kunnen we de wanden texspuiten in elke gewenste kleur. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor spachtelputz, een super sterke en tijdloze afwerking voor uw muren!

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Kom langs in onze showroom om diverse sierpleisters, stuc- en texwerken van dichtbij te bekijken. Zo kunt een uitstekende vergelijking maken tussen alle mogelijke wandafwerkingen. Wij ontvangen u graag in onze showroom in Eindhoven voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende offerte. De koffie staat klaar!

Maak een showroom afspraak

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

“Ons nieuwbouw huis is helemaal gestuct naar de gewenste kleur. Er is vooraf goede uitleg gegeven en er goed werk afgeleverd door Nick!”

Chris

“Colorstuc heeft echt vakwerk geleverd: mijn (nieuwbouw) woning is prachtig strak gestuct en vervolgens in (verkeers) wit mat gespoten. Het resultaat overtreft  al mijn verwachtingen. Daarnaast was het prettig samenwerken met deze vakmannen. Afspraken zijn nauwgezet nagekomen en beloftes waargemaakt. Een aanrader dus!”

Lieke

“Colorstuc heeft goed vakwerk geleverd. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en wij zijn goed op de hoogte gehouden van de planning die zij maakten en hoe het die dag/week gelopen is. Daarnaast is het erg fijn dat er een showroom is waar je vooraf kunt bekijken wat de mogelijkheden zijn.
Ik kan Colorstuc zeker aanraden!!”

Mandy

“Erg blij met het resultaat!! Goede service vanaf het eerste moment(gesprek in de showroom) tot aan het afronden van de werkzaamheden. Een absolute aanrader voor glad stucwerk en strak spuitwerk!”

Rit

“Goed werk geleverd en makkelijk dat je in de showroom kan kijken wat voor stucwerk je krijgt uiteindelijk. Ook gekozen voor een gekleurde muur en die zit er ook erg strak op!”

Tom

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u vrijblijvende informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op! Bel naar 040-2488222 of vul het contactformulier in.

Wilt u onze showroom bezoeken? U kunt een afspraak maken op maandag tot en met zaterdag. Graag tot ziens!    *Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.