Color Stuc Eindhoven, Referentie Hr. Brandsma Stucwerk

Referentie

Hr. Brandsma Eindhoven

ColorStuc heeft tussen 2002 en 2015 onze woning in een aantal etappes volledig voorzien van spachtelputz. Ook hebben ze na een waterschade een aantal wanden vakkundig gerepareerd. Het stucwerk ziet er onveranderd mooi en strak uit. Prijs is zonder meer redelijk.

Color Stuc Eindhoven, Referentie Helma Stucwerk

Referentie

Helma Eindhoven

De ontvangst in de showroom was hartelijk. Ik kreeg alle tijd die ik nodig had om de juiste korrel en kleur te kiezen. Aan de manier waarop met mij werd meegedacht, kon ik zien dat ik met vakmensen te maken had. Afspraken werden goed nagekomen en het eindresultaat is fantastisch. Er is netjes en heel precies gewerkt. Ik ben super tevreden en kan iedereen Colorstuc aanbevelen.

Color Stuc Eindhoven, Referentie Aranka Stucwerk

referentie

Aranka Eindhoven

Aangezien mijn huis bewoond zou blijven gedurende de renovatie, eiste dit een precieze planning. En…wat ben ik er blij mee, niet alleen perfect vakwerk, maar ook een firma die zich super aan de planning houdt!!! . Nu alles weer ingericht is, zie je pas echt hoe mooi hun vakwerk tot uiting komt. Al met al: heel goed advies, prima vakwerk, strakke planning en een goede prijs. Een meer dan goede aanbeveling!