Color Stuc Eindhoven, Referentie Fam. Coenen Stucwerk

Referentie

Fam. Coenen Eindhoven

Wil graag mededelen dat Colorstuc een uiterst betrouwbaar en vakbekwaam bedrijf is. Sinds 2007 hebben wij diverse malen gebruik van hun diensten gemaakt en steeds tot volle tevredenheid. Het begint met een bezoek aan de showroom en eindigt met een perfect stuk geleverd werk. Enkele van mijn directe familie leden zochten ook een stukadoor en de link was natuurlijk vlug gelegd.

Color Stuc Eindhoven, Referentie Jos Zeegers Stucwerk

Referentie

Jos Zeegers Eindhoven

Colorstuc heeft onze nieuwbouw bungalow in zijn geheel, glad gestukd en het spuitwerk verzorgd. Het advies dat wij in de showroom kregen was duidelijk en prettig. De prijzen waren vooraf helder en heel redelijk. Het is allemaal heel mooi geworden en wij zijn zeer tevreden. Conclusie: Ik kan deze firma bij iedereen aanbevelen, ze geven goed advies, prettig contact en bovenal vakkundig werk van hoge kwaliteit.

Color Stuc Eindhoven, Referentie M. van Hoek, Geldrop Stucwerk

referentie

Dhr. M. van Hoek Geldrop

Eind november zijn de heren van Colorstuc begonnen met het stukadoren van mijn nieuwbouw woning. Binnen 4 dagen hadden de mannen mijn hele huis gespachtelputzt. Alle muren zijn even netjes afgewerkt en nadat het werk gereed was hebben ze ook weer alles netjes opgeruimd. Al bij al zal ik Colorstuc zeker aanbevelen als mensen een goede stukadoor zoeken voor hun woning.